Startsida Tävling
Tävling

 

tavling-3bilderUBSS är oerhört stolt över sina tävlingspar som åker land och rike för att representera klubben på danssportförbundet tävlingar. Vi hoppas att denna del av klubben ska utvecklas och bli större och att vi som tävlar ska ha det så bra som möjligt inför och på tävlingsgolvet.

Under följande sidor finns all viktig information för UBSS tävlande. Ta för vana att hålla utkik här kontinuerligt för att kunna ta del av viktig information som rör tävling.

Under fliken tävlingsinfo hittar du allmänn information om tävling. Hur tävlingar går till, vad R- och N-tävling betyder, vad lagledarrollen innebär, hur bedömningen på tävlingar går till och annan allmänn information gällande tävling.

 

Under fliken kommande tävlingar publicerar vi information som vi får från tävlingsarrangören i anslutning till kommande tävlingar. Här behöver du som tävlar för UBSS gå in och kolla regelbundet för att hålla dig uppdaterad om information kring framtida tävlingar.

 

Skulle du vilja börja tävla finns all viktig information under fliken Börja tävla, licensinfo, antidoping och tävlingsanmälan.

 

Fliken vanliga frågor innehåller frågor vi fått angående tävlande. Hittar du inte informationen du söker under någon av de andra sidorna kan du söka under vanliga frågor. Tycker du att det saknas en fråga välkomnar vi gärna ett mail till tavlingsansvarig(at)ubss(punkt)se.

 

Har du frågor kring något som rör tävling, tveka inte att kontakta, tavlingsansvarig(at)ubss(punkt)se